Toiduained ja joogidTee

Puer - püüad, siis ei mõista.

Basta ja Guf oma kuulsa pala "eriolukorra" õrnalt ettepaneku, et mina ja paljud minu kaasmaalased proovida hiina tee. Rada, rida nn "Pruszcz" Hiina tee, kolmanda koha pärast Da Hong Pao ja Tenuaninya väärt pu-erh tee.

Kohe, märgin, et minu elu, ma ei ole kunagi "dabbled" narkootikumid, kunagi suitsetanud, nii ei ole täpselt kirjanduslik sõna "tormasid" minu jaoks ei olnud selge. Aga ma olen väga huvitatud sellest, kuidas tee võib mõjutada isiku seisundi tõttu. See oli raske uskuda, et tee võib toimida kas põnev või rahustav.

Pärast lugemist internetis kõik, mida saab umbes Pu-erh, õppisin mitte ainult oma mineraalvee ja raviomadusi, meetodite Õlle, vaid ka "täiendavuse" mõju tee. Tuleb välja, et selle "täiendavuse" avaldub selles, et kui te olete väsinud, Puer olek ja täitke vajalikud energia. Ja kui sa tahad lõõgastuda, siis sel juhul, pu-erh on väga teretulnud. Nüüd ma lõpuks aru, kuidas räägivad tugevuse ja nõrkuse pärast teeõhtu!

Loe - see on hea, kuid nagu öeldakse, "Ära püüa - te ei saa aru." Seal on palju sorte tee. Enamik isegi ei sordid ja viisid selle pakend: Pressitud - pillid, pannkoogid, tellised, mandariini, bambusest. Aga ma soovitan alustada lahti pu-erh. Arvatakse, et see on pehmem maitse kõik teised ja kõige sobivam tüdrukud.

Maitse ja tee maitse ebatavaline: natuke ploomid, veidi mett, veidi niiske maa. Jääb magus, meeldiva järelmaitse. Mõju "täiendavuse" ei tule mitte hetkeline. Just mõne aja pärast saabub rahu ja vaikust. Sa tead, et elu on ilus ja hämmastav. Võibolla see on mõiste "tormasid"? Wonderful riik! Puer püüda mõista, mida ma räägin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 et.atomiyme.com. Theme powered by WordPress.